Coldplay julkaisi tänään uuden albumin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Coldplay on julkaissut tänään seitsemännen studioalbuminsa A Head Full Of Dreams. Odotettu albumi nousi iTunesin kärkeen 50 maassa jo ennen julkaisuaan valtavien ennakkotilausmäärien myötä. Levyn ovat tuottaneet norjalainen tuottajaduo Stargate ja tuottaja Rik Simpson.

A Head Full Of Dreams –albumilla kuullaan enemmän vierailevia tähtiä kuin koskaan aiemmin Coldplayn levyllä. Mukana ovat muun muassa Beyonce, Noel Gallagher, Tove Lo ja Merry Clayton.

Coldplay esitti eilen uusia kappaleitaan erikoiskeikalla St John Hackney Church –kirkossa, joka nykyään toimii myös aktiivisena konserttipaikkana. Samalla julkistettiin myös Coldplayn esiintyminen Pepsi Super Bowl 50 Halftime Shown pääesiintyjänä 7. helmikuuta 2016 Santa Clarassa, Kaliforniassa.

Tänään perjantaina Coldplay juhlistaa A Head Full Of Dreams –albumin julkaisupäivää livelähetyksellä Lontoon-studioltaan. Live stream on katsottavissa Suomen aikaa klo 17.30 alkaen Facebookissa.

Coldplay lähtee uuden albuminsa myötä kattavalle maailmankiertueelle aloittaen stadionkonserteilla Etelä-Amerikassa ja Euroopassa (tulossa m. 3 konserttia Lontoon Wembleylle). Pohjois-Amerikan kiertueen aikataulut julkaistaan pian.