Karibialla Pelican Bar on rakennettu keskelle merta

Matkailu · Annika Kela

Jamaikalla Negrilin rannikon tuntumassa on pieni baari, joka on valloittanut saarella lomalijoiden sydämet. Meren keskellä olevalla pienellä matalikolla on laudoista ja kepeistä rakennettu baari, joka huokuttelee veneilijöitä luokseen.

Kauempaa katsottuna Floyd’s Pelican Bar on vain matalikossa seisova hökkeli. Vaatimattomassa rakennelmassa on kuitenkin mukaansatempaava tunnelma. Floyd’s Pelican Barissa on aina päivä parhaimmillaan: Reggae-musiikki raikaa, ihmiset tanssivat, keittiöstä tulvii herkullinen ruoan tuoksu ja kylmät juomat virkistävät auringosta nauttivia.

Matkailusivusto TripAdvisorin mukaan Floyd’s Pelican Barin asiakkaat ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Matkailijoiden mukaan pieni baari keskellä merta on löytämisen ja kokemisen arvoinen paikka. Asiakkaiden mukaan pienessä baarissa vieraileminen kruunaa autenttisen jamaikalaisen kokemuksen.