Lääkärillä oli seksisuhde naispotilaan kanssa – sitten aviomies sai tietää!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Darwinissa työskentelevä lääkäri on jäänyt kiinni potilaan kanssa pelehtimisestä. 52-vuotiaalla mieslääkärillä oli ollut suhde naimisissa olevan naispotilaan kanssa ja he olivat jopa hankkineet kaksi lasta yhdessä. Suhteen paljastuminen oli naisen aviomiehelle shokki.

ABC-kanavan mukaan aviomies kanteli lääkäristä hänen esimiehilleen ja mies on irtisanottu väliaikaisesti. Aviomies kertoi, ettei hän osannut epäillä suhdetta, sillä lääkäri on ollut vuosien ajan pariskunnan kanssa tekemisissä ja hän on nykyisin perheen lasten lääkäri.

Suhteesta kiinnijäänyt vaimo on paljastanut, että lääkäri on hänen lastensa isä. Naispotilaan ja lääkärin suhde on noussut otsikoihin Australiassa. Osapuolet eivät ole paljastaneet, onko suhdesotku johtanut avioeron hakemiseen. Ennen kuin lääkäri saa palata virkaansa, joutuu hän olemaan esimiestensä mentoroitavana ja sen lisäksi hän joutuu suorittamaan kurssin lääkärin etiikasta.