Matkustajalentokone laskeutui näyttävästi – miehen videosta hitti

Matkailu · Annika Kela

Netissä on äskettäin lähtenyt leviämään video matkustajalentokoneen laskeutumisesta Frankfutin lentokentälle. Laskeutumisvideo on ällistyttänyt monia, sillä juuri, kun Boeing 777 -lentokone on koskettamassa maata, tapahtuu jotain odottamatonta.

Lentokone muutti muotoaan ja kentälle laskeutui elokuvista tuttu Transformers-hahmo. Mirror-lehden mukaan video ei todennäköisesti ole suosittu vain yllättävän lopun vuoksi, sillä ihmiset ovat olleet haltioissaan videon tekijän taidoista.

Lentokoneen transformaatiosta tehty video on julkaistu Youtubessa Michael Schmidtin kanavalla. Video on ammattitaidolla tehty ja katsojia on huvittanut erityisesti loppukohtaus. Transformers-hahmo nimittäin hakeutui ensimmäisenä hangaariin vessaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat