Flunssa-aalto kaatoi vauvankin – poikkeuksellisen näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden sisällä on yleensä pari flunssakautta, jolloin moni sairastuu sänkyyn kaatavaan tautiin pienen ajan sisällä. Flunssa alkaa useimmiten kurkkukivulla ja aivastelulla, jota yleensä seuraa muutaman päivän pakollinen vuodelepo flunssan käydessä agressiivisesti päälle.

YouTube-videolla nähdään, miten nopeasti ja salakavalasti flunssa voikaan ihmisen kaataa. Videolla nähdään pieni vauva, jota on kuvattu juuri aivastuksen hetkellä. Tyttö alkaa vähitellen nyrpistämään nenäänsä ja siristämään silmiään, mistä voikin jo arvata mitä tuleman pitää.

Vauvan aivastus on niin voimakas, että se kaataa tytön yllättäin sohvalle. Tyttö horjahtaa aivastuksen voimasta sivulle ja päätyy suoraan nenälleen. Moni aikuinen voi samaistua tähän kaatumiseen, josta ei enää parin päivän sisään noustakaan muuta kuin keittämään kuppi kuumaa.