Horoskooppi paljastaa seksikkäimmän puolesi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Horoskoopit on tarkoitettu lähinnä viihteelliseksi luettavaksi, mutta joidenkin mielestä niistä voi saada suuntaa-antavia neuvoja tai vinkkejä tulevaan. Jokainen ihminen saa horoskoopin syntymähetkensä tähtitaivaan mukaan.

YourTango-sivuston astrologi on nyt määritellyt jokaisen horoskooppimerkin seksikkäimmät luonteenpiirteet.

Oinas: Kuten sodan Jumalan symboli jo itsessään kertoo, olet vahva ja itsevarma. Saat kaiken mitä haluat, eikä mikään ole seksikkäämpää kuin itsenäinen ja menestyvä ihminen.

Härkä: Olet iloinen ja sosiaalinen, huomion keskipisteenä olemisesta nauttiva henkilö. Ihmiset eivät voi vastustaa sinua, ja haluavatkin olla osa hurmiotasi.

Kaksoset: Saatat olla hieman ujo ja varautunut, mutta nämä ovat juurikin luonteenpiirteitä, joita saattaa olla mahdoton vastustaa. Tosiasia on, että vaativattomuutesi saa ihmiset haluamaan sinua.

Rapu: Ihmiset janoavat halusta päästä lämpöösi. Olet kutsuva kaikin puolin ja ihmisille tulee luonnostaan hyvä olo seurassasi.

Leijona: Itsetunto on avainasemassa. Otat asiat haltuun ja muut huomaavat sen. Et ole koskaan passiivinen ja osaat tehdä ensimmäisen siirron tunnelman lämmittämiseksi.

Neitsyt: Sinun taiteellinen luonteesi ja verbaalinen lahjakkuus vievät jalat alta. Olet mestari puhumaan ihmiset pyörryksiin, ja lopulta petiin saakka.

Vaaka: Vaakaa on pidetty kaikista haluttavimpana horoskooppimerkkinä. Tihkut karismaa, kauneutta ja ystävällisyyttä. Ihmiset seuraavat sinua haltioituneina kuin hidastetussa elokuvassa.

Skorpioni: Olet rohkea ja intohimoinen, eivätkä ihmiset voi vastustaa tulista asennettasi. Säteilet joka puolelle tarttuvaa energiaa.

Jousimies: Edustat kaikista onnekkainta horoskooppimerkkiä, vaikka seksikkyytesi ei lepääkään tuurin varassa. Ihmiset kiinnostuvat sinusta spontaanin asenteen takia, sillä olet aina valmis kokeilemaan uusia asioita.

Kauris: Nokkela ja älykäs huumorintaju ammentavat seksikyyttäsi. Ihmiset suorastaan juopuvat vitsiesi ansiosta rakkauden humalaan.

Vesimies: Olet oikealla tavalla harkitsevainen, ja myös söpö voi olla seksikästä. Tiedät aina mistä naruista vetää ja osaat sanoa oikeat sanat vastakkaisen sukupuolen edustajalle.

Kalat: Salaperäisyytesi saa ihmiset tulemaan luokseksi. Hieman mystinen olemuksesi kiehtoo ihmisiä, ja vetää puoleensa kuin ulkoavaruuden musta aukko.