Itkevä lapsi hiljennettiin Adelen hitillä – toimi heti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Adelen herkät ja tunnepitoiset balladit saattavat laittaa sydänsärkyä potevien kyynelkanavat herkille. Tuore video kuitenkin osoittaa, että pienten lasten tapauksessa tähden musiikilla voi olla päinvastainen vaikutus.

Samatha Comten videolla tavataan pieni Roman-poika, joka ei äitinsä yrityksistä huolimatta lopettanut itkemistä. Lopulta nainen löysi kuitenkin ratkaisun ongelmaan. Älypuhelimelta pyörivä Adelen Hello-kappale vaikuttaa nimittän rauhoittavan pojan lähes saman tien.

– Yritin muitakin kappaleita ja videoita, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Romanilla oli huono päivä ja siihen oli vain yksi pelastuskeino. Heti kun laitoin Adelen musiikivideon pyörimään, hän lopetti itkemisen, Samantha kertoo videon kuvauksessa.