Koira jumiutui sadevesiviemäriin – sitten sivullinen kuuli hätähuudon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kadulla vaellellut koira oli joutunut tukalaan tilanteeseen jumiuduttuaan ahtaaseen sadevesiviemäriin Kiinassa. Ihmiset olivat kuulleet koiran hätääntyneen äänen ja pelastuslaitos oli soitettu paikalle. Pelastajien yllätykseksi koira oli ahtautunut uskomattoman pieneen rakoon kahden seinän välissä.

Ainoa vaihtoehto oli purkaa seinät karvakuonon ympäriltä, jotta se saataisiin vapautettua. Pelastusoperaatiosta kuvattu video on julkaistu netissä.

Koiran ympärille oli kerääntynyt huolestunut ihmisjoukko, jotka ahkeroivat saadakseen koiran pois pinteestä. Viemärissä värjötellyt koira tärisi pelosta, kun sen ympärillä porattiin ja moukaroitiin seinää.

Lopulta hännänheiluttaja onnistuttiin vapauttamaan ja eläintensuojeluviranomaiset ottivat sen huostaansa. Vaikka Kiinasta kantautuu usein uutisia koirien kaltoinkohtelemisesta, on video osoitus siitä, että Kiinassa on myös koirarakkaita ihmisiä.