Näin tyylikkäästi kompuroinnista voi selvitä kunnialla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vahingoniloa on pidetty ihmisen suurimpana ja aidoimpana naurunaiheuttajana. Esimerkiksi hauskat kotivideot ja niillä sattuvat kommellukset ovat erittäin suosittuja katsojien mielestä. Toilaileva ihminen on yksinkertaisesti huvittava.

Bright Side -Facebook-sivusto on julkaissut videokoosteen ihmisten kokemista onnettomuuksista, jotka on kuitenkin käännetty upeasti voitoksi. Videolla nähdään muun muassa juoksumatolla kaatuva mies, joka lattianrajaan jouduttuaan ryhtyy tekemään punnerruksia – aivan kuin hänen ilmalento olisi ollut tarkkaan harkittu ja tarkoituksella tehty.

Yksi mies kierii portaat alas, mutta nousee lattialla ketterästi kahdelle jalalle. Toinen hyppää rullalaudan kanssa ilmaan, putoaa maahan, ja hyppää takaisin laudalle. Vaikka kooste ei kestä kuin 40 sekuntia, ehtii videolla nähdä monta mokaa ja niiden huvittavaa peittämisyritystä.

Posted by Bright Side on Friday, October 9, 2015

Katso video tästä.