Ex-sotilas väittää: ”Asuin Marsissa 17 vuotta”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Entinen merijalkaväensotilas on paljastanut työskennelleensä 20 vuoden ajan salaisessa Mars-operaatiossa. Kapteeni Kaye -nimeä käyttävä mies on viettänyt 17 vuotta Mars-planeetalla, suojellen sinne perustettuja yhdyskuntia.

Kapteeni Kayen mukaan planeetalla on viisi yhdyskuntaa, joissa on asukkaita Yhdysvalloista, Venäjältä ja Kiinasta. Miehen tehtävänä oli suojella yhdyskuntia marsilaisten hyökkäyksiltä. Sotilas on ollut osa armeijan avaruusaluslaivaston miehistöä.

Mirror-lehden mukaan Kapteeni Kaye on osallistunut myös Kuu-operaatioihin. Mies on julkaissut netissä useita haastatteluvideoita, joissa hän kertoo kokemuksistaan. Mies tietää, että monet epäilevät hänen tarinaansa, mutta hän vakuuttaa, että totuus Mars-operaatioista tulee vielä jonain päivänä julki NASA:n toimesta.