Huvittava väärinkäsitys – hämähäkki aiheutti poliisioperaation

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Sydneyssä asusteleva mies on aiheuttanut mittavan poliisioperaation kiljumalla ja huutamalla asunnossaan. Naapurit olivat kuulleet miehen äänen ja he olivat huolestuneet naapurinsa hyvinvoinnista. Kovat kolahdukset ja pauke oli viimeinen niitti ja naapurit soittivat poliisille.

Naapurit tekivät poliisille ilmoituksen perheväkivallasta ja pian miehen asunto oli piiritetty. Mirror-lehden mukaan viranomaiset marssivat miehen ovelle ja kolkuttivat siihen. Kun mies avasi oven, vaativat poliisit hänen vaimoaan ovelle.

Viranomaisten hämmästykseksi mies paljastui poikamieheksi, joka oli yksin kotona. Sitten heille valkeni, että mies oli huutanut asunnossa olleelle hämähäkille.

Australialaismies kertoi säikähtäneensä kodissaan ollutta hämähäkkiä. Mies myönsi menettäneensä hermonsa, kun hän ei onnistunut saamaan hämähäkkiä kiinni.

Mies selvensi, että kun hän oli huutanut: ”Minä tapan sinut!”, hän oli osoittanut sen hämähäkille. Naapurit olivat huojentuneita, että mies oli kunnossa ja että kyseessä oli väärinkäsitys. Ehkäpä jatkossa mies hillitsee itsensä pyydystäessään hämähäkkejä.