Jason Derulo iski laulajattaren – tapailee tyttöbändin kaunotarta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Jason Derulo on huhujen mukaan iskenyt silmänsä Little Mix -tyttöbändistä tunnettuun Jade Thirwalliin. Pariskunta on käynyt muutamilla treffeillä ja lähipiirin mukaan parin välillä kipinöi.

Daily Mail -lehden mukaan pari olisi todennäköisesti onnistunut pitämään suhteensa salassa, ellei Jaden bändinjäsenet olisi vuontaneet asiaa julkisuuteen. Little Mix -yhtyeen jäsen Jesy Nelson paljasti Jaden ja Jasonin suhteen The Sun -lehden haastattelussa.

Neitokaisen mukaan kaikki yhtyeen jäsenet ovat innoissaan Jaden romanssista Derulon kanssa. Lähipiirin mukaan kaksikon välillä on oikeanlaista kemiaa ja Jason ja Jade sopivat hyvin yhteen täydellisesti. Jää nähtäväksi kehkeytyykö yhdysvaltalaislaulajan ja brittikaunottaren välille jotain vakavampaakin.