Nainen halusi kuvan alligaattorin kanssa – ei ollutkaan helppoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomailla erilaisilla eläinsafareilla ja eläintarhoilla on tapana kuvauttaa turisteja eläimien kanssa. Näin matkailijat saavat muistokseen vierailulta hauskan kuvan, jonka avulla he voivat esimerkiksi kerskua ystävilleen poseerattuaan ison käärmeen tai tiikerin vieressä.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen on ottamassa perheensä yllyttämänä itselleen kuvaa, jossa hän saa nuoren alligaattorin käsivarsilleen. Nainen on kauhuissaan eikä haluaisi ottaa alligaattoria syliinsä. Kun eläin lopulta on hänen sylissään, nainen jähmettyy täysin ollessaan pelon valtaamana ja saa viimein kuvankin otettua ollessaan paikoillaan.

Kuvia mielenkiintoisempaa olisi kuitenkin varmasti nähdä jokaista kuvanottohetkeä ennen tapahtunut tilanne, jossa henkilö on astumassa pedon viereen tai saamassa vaarallisen eläimen käsivarsilleen. Kovinkaan moni ei siinä tilanteessa pysty olemaan tyynenä, kuten ei pystynyt videollakaan näkyvä nainen.