Rattijuoppo kärähti kaksi kertaa päivän aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Michele Leonard ajeli viime lauantaina kännissä pitkin Somerset-kaupungin katuja. Hän kolaroi autonsa ja poliisi vei naisen asemalle. Hänelle luettiin syytteet ja annettiin sakot. Leonard ei kuitenkaan lannistunut kiinniotosta.

Kun 43-vuotias rattijuoppo päästettiin pois poliisiasemalta, maksoi hän tuntemattomalle henkilölle muutaman dollarin kyydistä. Nainen pyysi kuljettajaa viemään hänet kolaroidun auton luokse.

Humalainen Leonard käynnisti auton ja lähti ajamaan. Hän menetti kulkuneuvonsa hallinnan ja törmäsi tien viereen parkkeerattuun autoon ja sinkosi siitä päin Stanley Fisher -nimisen miehen vajaa. Rattijuoppo yritti peruuttaa pois paikalta, mutta Fisher nappasi avaimet pois virtalukosta. Hänet vietiin jälleen poliisiasemalle.

– En voi saada toista rattijuopumusta tänään, koska minulla on jo yksi tälle päivälle, nainen sopersi WTAE News -televisiokanavan mukaan ennen kiinniottoa.