Brandi Glanville iski naistennaurattajan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tunnettu Brandi Glanville tapailee huhujen mukaan miesmalli Calum Bestiä. Tähtönen on näyttäytynyt komistuksen seurassa useita kertoja julkisesti ja hän on myös julkaissut netissä muutamia yhteiskuvia miehen kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Calumilla on julkkispiireissä naistennaurattajan maine. Miesmalli on tapaillut useita huippumalleja ja näyttelijättäriä. Calum ei ole onnistunut välttymään suhdesotkuilta ja skandaaleilta. Lokakuussa mies pidätettiin epäiltynä nuoren naisen seksuaalisesta ahdistelusta.

Brandi ei ole suostunut kommentoimaan suhdetta Calumin kanssa, mutta hän on kertonut viihtyvänsä Bestin seurassa. Glanvillellä on ollut epäonnea rakkaudessa ja tähtösen lähipiiri toivoo, ettei Brandi joudu pettymään Calumin suhteen.

Fun times @mrcalumbest good luck on your play! Break your 3rd leg ?

Kuva, jonka Brandi Glanville (@thebrandiglanville) julkaisi

Happy Thanksgiving everyone!

Kuva, jonka Brandi Glanville (@thebrandiglanville) julkaisi