Koira kauhistui emäntänsä korkokenkiä – pinkaisi pakoon!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Upeita kiiltäväpintaisia korkokenkiä sovittanut koiranomistaja päätti selvittää, mitä mieltä hänen koiransa oli uusista kengistä. Naisen hämmästykseksi alaskanmalamuutti säikähti kenkiä ja syöksähti ne nähtyään etäälle.

Yleensä koirat ovat kiinnostuneita kengistä, etenkin silloin, kun niissä on omistajan jalkojen tuoksuja. Tällä kertaa kengät saivat kauhistuneen vastaanoton. Koiranomistaja on kuvannut tilanteen videolle ja se on julkaistu netissä.

Alkusäikähdyksestä toivuttuaan koira lähestyi korkokenkiä ja haisteli niitä. Juuri kun nainen luuli saaneensa lemmikkinsä hyväksynnän, koira pinkaisi pakoon. Suloinen hännänheiluttaja katseli ovelta kenkiä pelokkaana. Karvakuono ei selvästikään ymmärtänyt muodin päälle.