Suomalaiskuvaajan valokuva leviää maailmalla: ”Maailman paras hääkuva!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisista valokuvista ja videoista tulee vain harvakseltaan kansainvälisiä nettihittejä, mutta nyt helsinkiläisen valokuvaaja Aaro Keipin ikuistama hääkuva leviää verkossa ympäri maailmaa. Kuvasta on esimerkiksi Facebookissa tykätty jo lähes 400.000 kertaa ja se on jaettu pian 20.000 kertaa.

– Game of Thrones-tyylisen kuvan idea tuli pariskunnalta. Theresa ja Miles Mohayn häät pidettiin Virginiassa, Yhdysvalloissa. Kuvan taustalla oleva linna on lisätty Photoshopilla, valokuvaaja Aaro Keipi kertoi Staralle.

– Pariskunta tykkäsi kuvasta ja yllättyi, kun näki miten kuva on levinnyt sosiaalisessa mediassa. ”Miten ihmeessä kaikki ovat saaneet tämän kuvan käsiinsä?” Miles ihmetteli kuvan kommenteissa Facebookissa. ”Itse saimme hääkuvat vasta viikko sitten… Emme odottaneet että kuvasta tulisi näin suosittu, Keipi lisäsi.

Helsingissä työskentelevä valokuvaaja Aaro Keipi on suomalainen häävalokuvaaja, joka matkustaa usein ulkomaille kuvauskeikoille. Hänen ikuistamiaan valokuvia löytyy valokuvaajan verkkosivuilta ja Facebookista. Aaron tavoitteena on ottaa hääparin kanssa kuvia, jotka tuovat heidän omat luonteet esille mahdollisimman luovalla ja hauskalla tavalla.

Best wedding photo ever!Amazing photography by Aarography

Julkaissut UNILAD 6. joulukuuta 2015