Avioeron yllätyskäänne: Vaimo alkoi purkaa kotitaloa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Ankangissa viranomaiset olivat saaneet ilmoituksen vaaralliseksi äityneestä perheriidasta. Aviomiehen eroaikeista raivostunut nainen oli nimittäin kiivennyt kotitalonsa katolle ja alkanut heitellä sieltä tiiliä alas.

Yrityksistä huolimatta suuttunut vaimo ei suostunut leppymään, vaan hän jatkoi katon purkamista tunnekuohussaan. People’s Daily Online -sivuston mukaan vaimo vaikutti itsetuhoiselta ja viranomaiset joutuivat kutsumaan neuvottelijan paikalle.

Neljä tuntia kestäneen operaation jälkeen nainen saatiin ehjin nahoin alas katolta. 25-vuotiaan vaimon raivonpurkausta oli seuraamassa joukko toimittajia ja useat uutistoimistot julkaisivat tilanteesta videoita lähetyksissään.

Mikäli vaimon tarkoitus oli nolata aviomiehensä julkisesti, oli hän siinä onnistunut. Sen lisäksi hän oli kirjaimellisesti purkanut katon miehensä pään päältä.