Epäilty piilotteli poliisilta – kuoli alligaattorin kitaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen floridassa asuva, murtovarkaudesta epäilty mies onnistui piiloutumaan häntä etsineitä poliiseja liiankin hyvin. Miehen ruumis löydettiin Brevard Countyssa sijaitsevasta kärvestä alligaattorin syömänä.

Poliist saapuivat pidättämään 22-vuotiasta miestä 13. marraskuuta murtovarkauden suunnittelemisesta epäiltynä. Epäilty onnistui kuitenkin pakenemaan paikalta, eikä häntä enää tavoitettu.

Miehen ruumis löydettiin 10 vuorokauden päästä katoamisesta paikallisesta järvestä. Paikalta löydettiin myös aggressiivisesti käyttäytyvä kolmimetrinen alligaattori. Alligaattori lopetettiin viranomaisten toimesta.

– Mies todennäköisesti piileskeli poliisia ja koiria järvessä. Siellä hän kohtasi alligaattorin. En ole aikaisemmin kuullut tapauksesta, jossa epäilty olisi yrittänyt piilotella poliiseja ja joutuisi tekemisiin sellaisen eläimen kanssa, Brevard Countyn poliisilaitoksella työskentelevä Tod Goodyear kommentoi Bay News 9 -uutisille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat