Huvittava näky: Kissa antoi taaperolle lumipesun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisperheen päivä koki yllättävän käänteen, kun heidän kissansa lähti seuraamaan heitä pulkkamäkeen. Lemmikkikissa oli erityisen kiinnostunut lumessa tarpovasta taaperosta, joka liikkui hitain mutta varmoin askelin äitinsä perässä.

Perheenäiti on kuvannut ihastuttavan tilanteen videolle. Leikkisä kissa oli selvästikin innostunut lapsen talvivaatteista ja siitä roikkuvista naruista, Daily Mail -lehti uutisoi. Lemmikin silmin pienokainen oli kuin suuri lelu, joka odotti leikkimistä.

Perheenäidin hämmätykseksi kissa ei malttanut hillitä itseään vaan se loikkasi kesken matkan taaperon päälle. Pikkutyttö kaatui lumeen. Onneksi lapsi ei satuttanut itseään ja hän näki tilanteessa huvittavan puolen. Perheenäiti alkoi nauraa kissalle, joka oli selvästikin antanut lapselle talven ensimmäisen lumipesun.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat