Eagles of Death Metal palasi Pariisiin – yllätysesiintyminen U2:n keikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koko maailma järkyttyi, kun Isis-terroristijärjestö suoritti tuhoisan iskun rockyhtye Eagles of Death Metalin Pariisissa järjestetylle keikalle perjantaina 13. marraskuuta 2015. Yhtyeen jäsenet selvisivät tapahtuneesta hengissä, mutta isku vaati 89 ihmisen hengen.

Nyt Eagles of Death Metal on tehnyt paluun Pariisiin, sillä yhtye nähtiin yllätysesiintyjinä rockyhtye U2:n konsertissa. Eagles of Death Metal tulkitsi U2:n kanssa Patti Smithin People Have the Power -kappaleen. Tämän jälkeen Pariisin iskuista toipuva yhtye soitti vielä oman I Love You All the Time -kappaleensa.

– Heidän lavansa ryöstettiin kolme viikkoa sitten, tänä iltana haluaisimme tarjota heille omamme, Bono esitteli Eagles of Death Metal -yhtyeen.

U2:n oli määrä esiintyä Pariisissa jo marraskuussa. Yhtye kuitenkin joutui siirtämään keikkaansa kaupungissa vallinneen terroriuhan vuoksi. U2:n tuore Pariisin esiintyminen tullaan näkemään lähitulevaisuudessa HBO-kanavalla.

#EaglesOfDeathMetal invités de #U2 Innocence Experience Tour Paris 7 décembre 2015 #u2ietour #Bono

Kuva, jonka Bruno Fraioli (@bruno_fraioli) julkaisi