Irina myy luksuskotiaan – avoliitto Bradley Cooperin kanssa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Irina Shayk on hiljattain laittanut Manhattanilla sijaitsevan luksuskotinsa myyntiin. New Yorkin keskustassa oleva ökyasunto on arvoltaan 3,6 miljoonaa euroa ja se sijaitsee modernissa arvokiinteistössä.

New York Daily News -lehden mukaan asunnossa on kaksi suurta makuuhuonetta ja valtavat oleskelutilat. Yksi asunnon ihastuttavimmista ylellisyyksistä on suuri vaatehuone. Irinan omistamassa lukaalissa on oma huone kengille.

Tähtönen on omistanut asunnon vuodesta 2010, jolloin hän osti asunnon 1,5 miljoonalla eurolla. Huhujen mukaan Irina on luopumassa asunnosta, sillä hän suunnittelee muuttavansa yhteen poikaystävänsä näyttelijä Bradley Cooperin kanssa. Pariskunta on viihtynyt viime aikoina Lontoossa, sillä Bradley on asunut siellä töidensä puolesta. On todennäköistä, että asuntokauppojen myötä myös Irina muuttaa Lontooseen.

6sqft
6sqft
6sqft
6sqft
6sqft
6sqft
6sqft
6sqft