Modern Family -näyttelijällä ihosyöpä – julkaisi kuvan leikkauksen jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderni perhe -komediasarjassa vuodesta 2009 Mitchell Pritchettin roolia esittänyt Jesse Tyler Ferguson on kertonut toipuvansa ihosyövästä. Häneltä poistettiin pahanlaatuinen kasvain poskesta.

Jesse julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänen posken päällä on sidetaitos. Mies kirjoitti kuvan yhteyteen, että toivottavasti Moderni perhe -televisiosarjan tiimissä osataan peittää poskessa olevat tikit. Mies kertoo myös hashtagin avulla käyttävänsä aurinkovoiteen suojakerrointa 75 ja kiittää samalla leikkauksen tehnyttä lääkäriä.

Jesse Tyler Ferguson opiskeli näyttelemistä New Yorkissa ja valmistui American Musical and Dramatic Academysta vuonna 1995. Hän on ollut viisi kertaa Primetime Emmy -ehdokkaana. Ferguson on avoimesti homoseksuaali.