Ex-alkoholisti Lindsay Lohan seksikkäissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten tauottomasti kohuotsikoissa sekoiluillaan ollut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on loistanut viime aikoina poissaolollaan julkisuudesta. Nyt Lohan on kuitenkin tehnyt näyttävän paluun poseeraamalla NO TOFU -lehden sivuilla rohkeissa kuvissa.

29-vuotias Lindsay Lohan ikuistettiin taannoin lehteen poseeraamassa Kreikan saaristossa valokuvaaja Ellen Von Unwerthin toimesta. Kuvissa Lohan nähdään poseeraamassa sensuellina kaunottarena, jollaisena myös monet fanit hänet muistavat.

lindsaylohan11122015a

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat