Aave suorassa lähetyksessä? Toimittajan juomalasi liikkui itsekseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hondurasilaisessa aamuohjelmassa sattui erikoinen tilanne, kun toimittajien edessä oleva juomalasi alkoi liikkua itsekseen. Toinen juontajista havahtui lasin liikkumiseen ja hän loi siihen epäuskoisen ja hämmästyneen katseen.

Toimittaja Carlos Molina ei ollut uskoa näkemäänsä ja hän meni sanattomaksi kollegansa jutellessa hänelle. Carlos kysyi kollegaltaan huomasiko hän, että juomalasi liikkui. Pablo Zapata ei tiennyt kuinka hänen olisi pitänyt reagoida ja hän palasi nopeasti alkuperäiseen keskusteluun.

Pian ohjelmassa siirryttiin mainoskatkolle. Daily Mail -lehden mukaan Molina uskoi vahvasti siihen, että kyseessä oli jonkinlainen paranormaali ilmiö. Monet katsojista ovat epäilleet, että kyseessä oli toimittajille tehty kepponen, joka oli ilmeisesti mennyt pieleen. Kumpikaan juontajista ei nimittäin pelästynyt nähtyään yliluonnollisen ilmiön.