Suomalaiskuvaajan hääkuvasta nettisensaatio – tältä näytti alkuperäinen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi äskettäin ensimmäisenä Suomessa valokuvaaja Aaro Keipin Yhdysvalloissa asiakkaalleen ikuistamasta hääkuvasta, josta on muodostunut kansainvälinen nettisensaatio. Nyt Stara saa kunnian esitellä niin ikään ensimmäisenä mediana hääkuvan alkuperäisen muokkaamattoman version.

– Game of Thrones-tyylisen kuvan idea tuli pariskunnalta. Theresa ja Miles Mohayn häät pidettiin Virginiassa, Yhdysvalloissa. Kuvan taustalla oleva linna on lisätty Photoshopilla. Pariskunta tykkäsi kuvasta ja yllättyi, kun näki miten kuva on levinnyt sosiaalisessa mediassa, Aaro Keipi kertoi Staralle.

Helsinkiläisen Keipin ikuistama hääkuva leviää verkossa ympäri maailmaa ja sitä on katsottu jo miljoonia keroja. Kuvaaja lähetti nyt hittikuvansa alkuperäisen muokkaamattoman version Staran julkaistavaksi. Kuvia vertailemalla nähdään hyvin miten valtavasti lopullisen kuvan eteen on tehty töitä.

Aaro Keipi alkuperäinen
Aaro Keipi alkuperäinen
Aaro Keipi lopullinen
Aaro Keipi lopullinen