Geordie Shoren povipommi Holly Hagan Staralle: ”Yksityisyyden rajoja on venytetty”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarja Geordie Shore, eli Glamourelämää Essexissä, on esitellyt jo vuosien ajan vauhdikkaiden brittien elämää. Suomessa nähdään MTV-kanavalla sarjasta jo 12. tuotantokausi, jonka tiimoilta Stara tapasi sarjan tähti Holly Haganin.

Julkisuus tuo mukanaan usein myös tilanteen, jossa ihminen ei voikaan enää nauttia julkisilla paikoilla liikkumisesta samalla tavalla kuin aiemmin. Myös Holly Hagan tunnistetaan varsinkin Iso-Britanniassa niin kaduilla kuin kaupoissakin. Hän ei kuitenkaan pidä yksityisyyden rajoittumista ongelmana.

Splash
Splash

– Yksityisyyden rajoja on kyllä venytetty. Se on kuitenkin tapahtunut meidän omasta tahdostamme, kun lähdimme jakamaan elämäämme televisiossa koko maailmalle. Omassa kodissamme voimme yhä edelleen viettää yksityiselämäämme vapaasi. Puolet elämästämme on julkista ja puolet ei ole.

Realitysarjan suosio tuli myös sarjan tähdille yllätyksenä.

– En odottanut sen olevan aivan tällaista, kun alunperin lähdin mukaan Geordie Shoreen, koska emme odottaneet ohjelmasta näin suurta hittiä. Yleensä minun on kuitenkin vaikea lähteä shoppailemaan tai viettämään iltaa ulos, kun ihmiset tulevat pyytämään nimikirjoituksia kaduilla. En voi käydä edes kaupassa ilman että joku tunnistaa minut. Se on joskus haastavaa, mutta kuuluu asiaan. Tässä on siis hyviä ja huonoja puolia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Splash
Splash