Ensiapu naisten joulustressiin – paidaton mies paketoi joululahjoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiire kolkuttaa kantapäissä ja tehtävälista paisuu holtittomasti. Joulu on etenkin perheenäideille uskomattoman stressaavaa aikaa, kun lahjojen hankkimisen, kodin koristelemisen ja ruokien valmistamisen lisäksi pitäisi olla tehokas työpaikalla, käydä treeneissä ja jossain välissä pitäisi rentoutuakin.

Onneksi on internet. Nyt tarjoamme kaikille jouluaskareissa väsyneille naisille ja muille paidattomista miehistä kiinnostuneille silmänruokaa ruuduntäydeltä. Kaivoimme arkistoista esiin vanhan videon, jolla nähdää puolialaston mies jouluisissa tunnelmissa.

Ottakaa hyvä asento, kaatakaa lasi viiniä, sytyttäkää kynttilä ja nostakaa jalat ylös. Katsokaa video ja painakaa sen jälkeen silmät kiinni. Nyt on lupa kuvitella loput ja tehdä mielikuvitusmatka paidattoman pukin luokse. Tästä se lähtee, pieni rentoutuminen kiireen keskelle.