One Direction -laulaja rikkoi puhelimensa – heitti maahan kesken haastattelun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nelihenkinen One Direction oli ollut studiossa kuvaamassa esiintymistään ja haastattelua Alan Carrin Chatty Man -nimiseen keskusteluohjelmaan. Kuvauksien aikana tapahtui juontajan täysin yllättänyt hetki, kun yksi yhtyeen jäsenistä oli heittänyt kalliin älypuhelimensa lavalle.

Louis Tomlinson on antanut medialle ja One Direction -faneille itsestään sellaisen kuvan, että hän olisi melko temperamenttinen ja sanavalmis kaveri. Tomlinson lunasti kaikki odotukset Chatty Man -ohjelman kuvauksissa, kun hän oli kesken haastattelun rikkonut älypuhelimensa heittämällä sen lavalla lattialle.

Juontaja oli yllättynyt Tomlinsonin vahvasta reaktiosta siihen, kun poptähden puhelin oli soinut kesken kuvausten. Tomlinson oli kuitenkin Mirror-lehden mukaan kevyesti olkaa kohauttaen kommentoinut reaktiota sillä, että soittaja olisi kuitenkin ollut hänen äitinsä, joka olisi luultavasti nolannut hänet.