Mies nukahti seisaalleen toimistossa – työkaveri kuvasi vierestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvät ja pitkät yöunet eivät ole joka päivä itsestäänselvä asia. Välillä unet jäävät monista eri syistä johtuen lyhyiksi, minkä jälkeen seuraava päivä voi tuntua tuskalliselta. Istumatyössä väsyneenä oleminen voi olla vaikeaa, minkä vuoksi työkaverit voivatkin todistaa toimistossa satunnaista silmien kiinni painumista.

Eräs mies tuli työkaverinsa toimistoon juuri kun työkaveri oli nukahtamaisillaan, ja onnistui tallentamaan hauskan tilanteen videolle. Työkaveri on noussut seisomaan pöytänsä taakse tietokoneen näyttöä tuijottaen kun joku on äkillisesti heittänyt hänen silmiinsä unihiekkaa isolla kouralla.

Mies kuvaa huvittuneena oven ulkopuolelta, kun työkaveri on nukahtanut toimistossa. Mies on onnistunut vaipumaan uneen seisaaltaan nojaamalla käsillään pöytään. Lopulta mies menee täysin veltoksi, jolloin jalat pettävät hänen altaan ja kuvaaja ei voi olla purskahtamatta nauruun.