Hyvästi piparkakkutalot! Pizzatalot tulevat

Ruoka · Stara.fi

Jouluisin rakennetaan piparkakkutaloja, joiden koristelussa ei säästellä krumeluureissa. Piparitalot ovat ihania lahjoja kaikille herkkusuille, mutta niitä voi rakentaa myös muusta materiaalista. Nyt esittelyyn nousee pitsasta rakennettu talo.

Thrillist-sivusto esittelee pitsatalon rakennusohjeet. Mikäli ei innostu makeista piparkakkutaloista, voi ryhtyä askartelemaan pitsasta toisenlaista mökkiä. Talon rakentanut Carrie Dennis jakaa ohjeet sivulla ja paljastaa, että pitsatalo syntyy neljästä pakastepitsasta, yhdestä isosta kotiinkuljetetusta pitsasta ja lisätäytteistä.

Pitsatalo pysyy koossa hammastikkujen avulla. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun piparkakkutaloa on sovellettu uuden raaka-aineen avulla. Kerroimme hiljattain, kuinka suklaalevyistä voi rakentaa talon yhtä helposti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat