Mies liikkui sulavasti hoverboardilla – varasti lavallisen energiajuomia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisi on julkaissut videon myymälävarkaasta, joka saapui Lontoossa sijaitsevaan ruokakauppaan hoverboardilla. Varas saatiin videon avulla kiinni ja hän paljastui 19-vuotiaaksi Omaree Lindsayksi, joka oli rikoksen tekohetkellä nähtävästi hyvin janoinen.

Videolla Lindsay liukuu hoverboardillaan sujuvasti markettiin sisälle. Mies ottaa kantoon lavallisen Lucozade-nimisiä energiajuomia, minkä jälkeen hän poistuu juomalava käsivarsillaan kaikessa rauhassa. Ulkopuolella olevasta kamerasta näkyy vielä miehen poistuminen hoverboardilla ulkona jalkakäytävää pitkin.

Hoverboardien käyttäminen on jo Lontoossa ja New Yorkissa kielletty, mutta siitä huolimatta motorisoidut laudat tulevat luultavasti olemaan tänä vuonna monissa maissa yksi suosituimmista joululahjoista. Hoverboard toi iloisen joululahjayllätyksen sijaan Lindsaylle kuitenkin syytteet sekä varkaudesta että jalkakäytävällä ajamisesta.