Nainen yrittää syödä 100 hampurilaista – 14 560 kilokaloria

Ruoka · Terhi Piiroinen

Ammattiahmija Nela Zisser on siro ja erittäin pienikokoinen nainen. Hänen ulkonäkönsä perusteella ei ikimaailmassa uskoisi, että sama nainen on julkaissut YouTubeen uskomattomia syömävideoita. Nyt hän yrittää tuhota 100 McDonald’sin hampurilaista.

Nela Zisser yrittää syödä kerralla ja yhdeltä istumalta sata McDonald’sin juustohampurilaista. Nykyinen ennätys on Yuka Kinoshitan hallussa, kun hän ahmi 62 hampurilaista alle kahteen tuntiin. Nela aloittaa syömisen varmasti ja päättäväisesti, ja hän on ottanut eri makuja pihveihin ja kastikkeisiin tehtävää helpottamaan.

Valitettavasti Nela ei saa syötyä kuin 45 hampurilaista, mutta sekin tarkoittaa uskomatonta kalorimäärää. Toisin sanoen nainen ahtaa itseensä yhteensä 14.560 kilokaloria. Kilpailumielessä ruokaa syövä nainen työskentelee myös mallina, ja olemme kertoneet hänen ahmimisyrityksistä ennenkin.