Valomiekkataskumatti Star Wars -fanin pakkohankinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta Star Wars -elokuvaa on kritisoitu sen ympärille rakennetusta kaupallisuuden määrästä. Markkinointikoneisto jyllää tehokkaasti erilaisten oheistuotteiden muodossa, kun faneille yritetään myydä kaikkea mahdollista elokuva-aiheista tavaraa.

Nyt markkinoille on tullut taskumatti, joka näyttää Star Wars -elokuvista tutun valomiekan kahvalta. Tuotetta voi ostaa Etsy-verkkokaupasta lähitulevaisuudessa. Taskumatin on kehittänyt If Industries -niminen yhtiö.

Star Wars -elokuvasaagan innoittamia oheistuotteita on myyty markkinoilla, vaikka varsinainen elokuvasarja on ollut tauolla. Kaupoissa näkee avaruusalusten pienoismallien lisäksi hahmojen innoittamia kylpytakkeja, herkkuja ja valomiekkaesineitä aina grilliottimista sateenvarjoihin.