Pikkutyttö kuntosalilla – CrossFit sujui kuin vanhalta tekijältä

Fitness · Annukka Heikkilä

Lapset seuraavat vanhempiensa jalanjälkiä monissa asioissa ja alkavat herkästi kopioimaan erilaisia tapoja vanhemmiltaan. Eräs pikkutyttö on oppinut jo nuorella iällä vanhemmiltaan sen, että itsestään tulee pitää huolta treenaamalla ja huoltamalla kehoaan.

YouTube-videolla nähdään reipas pikkutyttö, joka on päässyt CrossFit-salille isänsä kanssa. Tyttö on mitä ilmeisimmin käynyt salilla aiemminkin ja nähnyt miten hänen vanhempansa treenaavat, sillä kyykyt ja yleiskuntoliikkeet sujuvat tytöltä kuin vanhalta tekijältä.

Tyttö tekee videolla vauhdikkaasti burpee-nimistä yleiskuntoliikettä, jossa pitää laskeutua alas joko punnerruksella tai viemällä rintansa kiinni lattiaan, minkä jälkeen noustaan vielä hypyllä ylös. Tämän jälkeen tyttö suuntaa levytankojen luo, jossa tyttöä odotteleekin jo pieni hänen korkeudelleen asetettu tanko. Tyttö ottaa tangon harteilleen ja alkaa tekemään reippaasti kyykkyjä.