Kendall Jenner tienaa jopa 300 000 dollaria yhdestä Instagram-kuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurin osa Instagramin käyttäjistä jakaa palvelussa kuviaan puhtaasti huvin vuoksi. Joillekin Instagramin käyttö tuottaa kuitenkin myös rahaa. Mitä nimekkäämpi tähti on, sitä enemmän kuvien jakaminen kasvattavat lompakkoa.

Tämän hetken suosituimmat mallit tienaavat Instagramin käytöllä hurjia summia rahaa. CR Fashion Book -sivuston mukaan esimerkiksi Kendall Jenner, Gigi Hadid ja Cara Delevingne saattavat ansaita yhdellä kuvalla noin 125.000 – 300.000 dollaria. Rahat ovat peräisin brändeiltä, joiden tuotteita tähdet käyttävät kuvissa.

Kendall Jennerillä on Instagramissa noin 65 miljoonaa seuraajaa. Palvelussa jaetut kuvat ja videot saattavat siis tuoda niissä näkyville merkeille jopa enemmän näkyvyyttä, kuin perinteiset televisio- ja nettimainoskampanjat.