Yksin kotona -lapsitähti palasi rooliinsa – traagista vai hauskaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 1990 ensi-iltansa saanut Yksin kotona -elokuva oli yksi ilmestymisvuotensa suurimmista menestyselokuvista, joka teki samalla myös päänäyttelijä Macaulay Culkinista kaikkien rakastaman ja tunteman lapsitähden.

Elokuvasta on tullut jouluklassikko, joka esitetään jatko-osien kanssa televisiossa lähes joka joulu. Nykyään 35-vuotias Culkin näyttää hieman erilaiselta.

Hauskalla Jack Dishelin julkaisemalla videolla Culkin kuitenkin uppoutuu jälleen Kevin McCallisterin rooliin ja näyttää millainen pikkupojasta olisi kasvanut. Ilmeisesti veikeälle pojalle oli jäänyt perheen unohtamisesta melkoiset traumat.

Videolla mies kertoo miten traumaattinen kokemus se oli, kun hänen vanhempansa menivät lomalle ilman häntä ja unohtivat Kevinin viikoksi kotiin. Kahdeksanvuotiaan pojan tuli pärjätä yksin ja suojella kotia kahdelta murtovarkaalta, mistä Kevin tuntuu edelleen kantavan kaunaa. Onneksi hän kuitenkin löytää sattumalta toisen tunkeilijoista ja päättää kostaa miehelle.