Mies oli sanansa mittainen – jakoi lottovoittonsa ystävänsä kanssa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uusiseelantilainen mies on ihastuttanut ihmisiä rehellisyydellään. Mies on nimittäin ilmoittanut antavansa puolet lottovoitostaan ystävälleen, jonka kanssa hän oli tehnyt leikkimielisen sopimuksen vuosia sitten.

Mies oli sanonut ystävälleen, että jos hän ikinä voittaisi lotossa, niin hän antaisi puolet rahoista kaverilleen. Eräänä päivänä uusiseelantilaismies sai Powerball First Devision Jackpotista 15 miljoonan dollarin päävoiton.

Daily Mail -lehden mukaan mies on aikonut pitää lupauksestaan kiinni ja antaa 7,5 miljoonaa dollaria ystävälleen. Nimettömänä pysytellyt lottovoittaja paljasti, että hän oli saanut lisäarvonnasta 250.000 dollaria, mutta ne rahat hän pitää itsellään. Mies totesi, että hänestä on mahtavaa, että hän voi jakaa voiton ilon parhaan ystävänsä kanssa, etenkin joulun alla.