Joulutonttu tarjoaa itseään töihin – hinta 100 dollaria tunnilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen lastenkirja Elf of the Shelf kertoo tontuista, jotka Joulupukki lähettää tarkkailemaan perheitä heidän koteihinsa. Hyllyllä istuvasta tontusta on kirjan julkaisun myötä tullut suosittu joulukoriste Yhdysvalloissa.

Bostonissa asuva mies on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa Craigslist-sivustolla julkaisemassaan ilmoituksessa. Siinä hän tarjoaa Elf on the Shelf -kirjan inspiroimia tonttupalveluita 100 dollarin tuntipalkalla.

– Tulen joulujuhliisi pukeutuneena tontuksi. Istun haluamasassi paikassa tuijottaen tyhjällä katseella vieraitasi juhlien ajan, mies kuvailee.

Mies kertoo erikoistuneensa pääasiassa joulujuhliin, mutta kertoo voivansa toimia myös esimerkiksi salapolisina ja lapsenvahtina. Tonttu väittää palvelujensa olleen tänä vuonna erittäin kysyttyjä. Hän vaatiikin, että varaus tehdään 48 tuntia ennen työvuoron toivottua alkamisaikaa.