Ihastuttava jälleennäkeminen! Mies yllätti äitinsä matkustamalla kotiin

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltoihin muuttanut irlantilaismies on yllättänyt perheensä matkustamalla lapsuudenkotiinsa jouluksi. Pohjois-Irlannissa asuvat perheenjäsenet olivat pitäneet miehen vierailun perheenäidiltä salassa, jotta he onnistuisivat yllättämään hänet.

Vuonna 2012 Yhdysvaltoihin muuttanut John McAleenan onnistui yllätyksessään täydellisesti. Johnin veli oli hakenut hänet lentokentältä ja sitten hän ilmestyi vanhempiensa asunnolle. Mies viritti olohuoneeseen kameran kuvaamaan hänen äitinsä reaktiota, kun hän tajuaa poikansa tulleen kotiin.

Kuten arvata saattaa ilon kyyneleiltä ja huudoilta ei vältytty. Perheenäiti meni ensin sanattomaksi ja sitten hän alkoi kiljua ihastuksesta. Lopulta ilo muuttui kovaääniseksi kikattamiseksi. Daily Mail -lehden mukaan pojan saapuminen kotiin jouluksi oli äidille paras mahdollinen joululahja.