Lahjapaketointi överiksi – tätä pakettia ei kovin helposti avata

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joululahjojen siisti paketointi ei aina ole helppoa puuhaa, ja siksi monet ulkoistavatkin sen kauppojen paketointipisteisiin. Eräs Imgur-käyttäjä päätti kuitenkin hoitaa lahjan käärimisen itse, ja teki paketin avaamisesta mahdollisimman haastavaa.

ICantSpellFuckOff-nimellä esiintyvä Imgur-käyttäjä osti pikkuveljelleen lahjaksi pieniä älypuhelimen tarvikkeita. Hän paketoi lahjat tarpeettomankin hyvin, ja jakoi operaatiosta kuvasarjan verkossa.

Lahja löytyy nippusitein, ilmastointiteipin, superliiman ja lukollisen ketjun avulla suljetusta paketista. Pikkuveli saakin puuhastella paketin avaamisen parissa jonkin aikaa ennen kuin pääsee käyttämään joululahjaksi saamaansa Micro SD -korttia.

Christmas gift