Upporikas lapsiperhe myi kotinsa – kiertää nyt maailmaa!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Utahista kotoisin oleva pariskunta on aina haaveillut maailmanympärimatkasta. Kahden lapsen vanhemmat Garrett ja Jessica päättivät viime vuonna toteuttaa unelmansa ja lähteä matkustelemaan taaperoidensa kanssa.

Matkabudjetista vanhempien ei tarvinnut huolehtia, sillä perheenisä oli myynyt yrityksensä kehittämän mobiilisovelluksen Snapchatille 54 miljoonalla dollarilla. Perhe myi kotitalonsa ja muun omaisuutensa ja pakkasi laukkunsa. Garrett ja Jessica ovat perustaneet matkustelulle omistetun Instagram-tilin.

Matkusteleminen 3-vuotiaan Dorothyn ja yksivuotiaan Manillan kanssa on ollut kuvien perusteella upea kokemus. Vanhemmat ovat esimerkki siitä, että pienet lapset eivät ole este maailmanympärimatkalle. Perhe rakastaa seikkailemista ja retkeilemistä ja kuvista päätellen myös lapset ovat innoissaan vaihtuvista maisemista.

Garrett Gee kertoi People-lehdelle, että ajatus rahojen tuhlaamisesta taloon, autoihin ja veneisiin ahdisti häntä. Perheenisä ei ole katunut päivääkään sitä, että hän päätti käyttää rahansa matkustelemiseen perheensä kanssa. Instagramin mukaan perhe on vieraillut jo useissa Aasian maissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Indonesiassa. On sanomattakin selvää, etät tämän perheen matka tulee jatkumaan vielä pitkään.