Tässä vasta jouluntoivotus – vuohi soittaa kitaraa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulukuussa ihmiset keksivät hauskoja tapoja, joiden avulla he voivat toivottaa hyvää joulua läheisilleen. Perinteisen joulukortin sijaan verkosta löytyy monia hauskoja vaihtoehtoja, joista kitaraa soittava vuohi kuuluu ehdottomaan parhaimmistoon.

YouTubessa on julkaistu jouluinen video vuohesta, joka näyttäisi soittavan sähkökitaraa. Vuohella on päässään punaiset poronsarvet ja yllään hauska villapaita, jossa on joulupukin kuva. Vuohi soittaa videolla Petteri Punakuono -nimisen joululaulun, joka sopii vuohelle paremmin kuin hyvin.

Vuohen edessä on ilmeisesti kontillaan joku henkilö, joka on piiloutunut vuohelle puetun villapaidan sisälle itsekin. Henkilö soittaa sokkona kitaraa ja saa aikaiseksi illuusion kitaraa soittavasta vuohesta. Vuohi jauhaa suussaan samalla ruokaa kuin se olisi purukumia, ja tunnelmoi viileästi joululaulun tahtiin.