Candice Swanepoelin vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatejätin mallina tunnettu Candice Swanepoel valittiin taannoin Max Factor -kosmetiikkavalmistajan uudeksi mainoskasvoksi, ja kaunotar meikattiin kampanjaa varten Marilyn Monroen näköiseksi. Nyt vauhdikas supermalli on ehtinyt poseeraamaan Karibialla.

Candice Swanepoel ikuistettiin tällä kertaa Victoria’s Secretin enkelinä, kun hän esitteli merkin bikineitä rannalla kiemurrellen. Samalla silminnäkijät pääsivät ihastelemaan julkkismallin täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloa.

Etelä-Afrikassa Mooi Riverillä syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash