Ruma villapaita on joulun hittilahja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jouluaattona on ihanaa herätä joulukinkun ja puuron tuoksuun. Jouluna pukeudutaan mukavasti ja kotoisasti, minkä vuoksi moni suosiikin lämmintä pyjamaa tai pehmoista oloasua omaksi vaatetuksekseen. Yllättävän moni näyttäisi myös panostavan mahdollisimman rumaan villapaitaan.

Tänä jouluna rumista jouluaiheisista villapaidoista on tullut suosittu trendi. Rumat villapaidat ovat olleet amerikkalaisten suosiossa jo monia vuosia, mutta jouluinen villapaitatrendi näyttäisi vähitellen ulottuvan myös muualle.

Äärimmäisyyksiin menevä jouluaiheinen villapaita tuo muille hymyn huulille ja näyttää sen lisäksi myös upealta kuvissa. Mitä isommat kuvat, paksummat kirjailut ja näyttävämmät koristeet ja paljetit villapaidasta löytyy niin sen parempi. Villapaidan valitsemisen kanssa ei siis kannata jarrutella sillä se päällä henkilön kuuluukin näyttää siltä kuin henkilö olisi mennyt joulusta sekaisin.

Merry Xmas #uglychristmassweater #HIC #friends #preposada ⛄❄?

Kuva, jonka Eduardo Sanchez Kim (@sanshez_kim) julkaisi

#uglychristmassweater

Kuva, jonka Jorgia Sparks (@jorgia_sparks) julkaisi

#craftnight #uglychristmassweater @lohibuu

Kuva, jonka Kelly (@akaymoody) julkaisi

Happy holidays! #occ #shananigans #curling #uglychristmassweater

Kuva, jonka Team Valic (@team_valic) julkaisi

Ugly Christmas sweater….check! ??#wintery #uglychristmassweater #lights #smellslikeoldlady #loftlife

Kuva, jonka Riley Riffel (@rileyriffel) julkaisi

#Bey got the #ChristmasSpirit #UglyChristmasSweater

Kuva, jonka The Shade Room (@theshaderoominc) julkaisi

MUSIC MONDAY!! A few years ago I got one of the best phone calls of my life. The guy on the other end says "Hey can we hire you to write a rap song about ugly Christmas sweaters?" Yes!! A million yesses!! Little did we know then, the friendship and bond to this family we would have. @jeremynturner and his family have championed us and encouraged us in so many ways throughout the years. Some of the kindest most inspiring people we know. If you get a chance to check out his Christmas sweater shop you should do so!! It's in Dallas on 6333 E Mockingbird Lane He will be the 10 foot guy wearing the Santa beard sweater !! Ha. ?? #musicmonday #uglychristmassweater #uglychristmassweaterparty #mockingbird #dallas #rap #hiphop #dance #santa #christmas #synthlife #jeremyturner #holidaze @uglychristmassweatershop

Video, jonka Tim Frost (@timfrostspeaks) julkaisi

#uglychristmassweater #cardinalchristmas2015

Kuva, jonka James Dean Armstrong (@jamesdeanarmstrong) julkaisi