Vauva yritti ryömiä – koira ryhtyi opettamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tuovat paljon iloa ihmisten arkeen ja oppivat tekemään myös monenlaisia temppuja ihmisten kouluttamina. Tällä kertaa kuitenkin perheen koira oli se, joka ryhtyi opettamaan ihmistä huomatessaan, että vauva ei ole päästä eteenpäin lattialla.

Äiti on ikuistanut vauvansa kanssa suloisen hetken videolle, kun vauva yrittää opetella ryömimään. Vauva makaa vatsallaan matolla ja yrittää päästä eteenpäin, mutta ei vielä täysin ymmärrä miten ryömimisen tulisi tapahtua. Ei mene aikaakaan kun perheen koira lähtee näyttämään mallia.

Koira on huomannut, että vauva ei ole päästä vielä omin avuin eteenpäin, minkä vuoksi koira on ryhtynyt auttamaan sitä. Koira tulee vauvan vierelle ja alkaa ryömimään matolla vetämällä itseään eteenpäin pelkkien tassujen avulla. Äiti oli varmasti onnellinen saadessaan näin ihanan hetken videolle.