Amber Rose ihastui UFC-ottelijaan: ”Haluaisin lesboilla Ronda Rouseyn kanssa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediapersoonana ja mallina tunnettu Amber Rose on paljastanut lehtihaastattelussa, että hän tuntee vetoa entiseen UFC-mestariin Ronda Royseyyn. 32-vuotiaan mallikaunottaren mielestä Ronda vaikuttaa feminiiniseltä kovanaamalta ja se kiehtoo häntä.

Amber myönsi TMZ-viihdelehdelle, että hänellä on lesbomaisia tunteita Rondaa kohtaan. Haastattelijat utelivat, oliko Amber ollut Rondaan yhteydessä kertoakseen tunteistaan. Rose sanoi, ettei hänen tarvitse, sillä nyt viimeistään Rousey tietää hänen ihastuksestaan.

Daily Mail -lehden mukaan Amber on aiemminkin ollut ihastunut naisiin. Näyttelijätär Margot Robbie on Amberin mielestä seksikäs. Kaunotar jakoi Margotille omistetun rakkaudentunnustuksen taannoin Instagramissa. Vaikuttaisi siltä, että nyt malli on iskenyt silmänsä Ronda Rouseyyn.