Japanin salattu helmi – tässä on Aasian Venetsia

Matkailu · Terhi Piiroinen

Maailmassa on runsaasti upeita paikkoja, joita matkailuteollisuus ei ole vielä löytänyt. Yksi näistä salaisista kohteista sijaitsee Kiotossa, Japanissa. Paikan nimi on Ine no Funaya. Veden päälle rakennetut asuinrakennukset sijaitsevat merenrannalla Pohjois-Japanissa.

Alueen asukkaat pääsevät liikkumaan veneillä ja laivoilla, ja paikkaa on kutsuttu myös Japanin Venetsiaksi. Alue on suojelukohde sen perinteisten puutalojen ansiosta.

Kaupunki elää kalastuksella. Koko Inen kaupungissa asuu noin 2.500 ihmistä, eikä massaturismi ole vielä löytänyt tietään alueelle. Onneksi ihmiset voivat ihastella Inen maisemia myös Instagramin kautta.

Kuva, jonka @hk_willie julkaisi

Kuva, jonka @hk_willie julkaisi

Kuva, jonka ikedih (@advaita00) julkaisi