Jymy-yllätys sairaalassa Tampereella – idoli koputti ovelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänäkin jouluna suuri joukko suomalaisia viettää joulua neljän seinän sisällä esimerkiksi sairaaloissa. Eräs heistä on Suzann Suomento-Conde, joka pyrkii pitämään jo kovasti maailmaan pyrkivää esikoistaan vauvamasussa. Hän viettää joulunsa Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa.

Lauantaina tulevan perheenäidin päivä sai odottamattoman käänteen, kun hänen kolumbialaissyntyinen miehensä päätti järjestää sairaalaosastolla ennenaikaisen joulun. Mies saanut sovittua iskelmätähti Esa Nummelan kanssa, että tämä saapuu yllättämään vaimon lauluesityksellä.

Tuleva isä kuvasi videolle tilanteen, jossa Nummela ilmeistyi yllätäen sairaalavuoteen vierelle. Yllätys oli videosta päätellen äärimmäisen onnistunut. Suzann Suomento-Conde joutuu olemaan osastolla lähes liikkumattomana vielä ainakin kahden kuukauden ajan, joten iloinen yllätys toi mukavasti lisää voimia odotukseen.

Merry Christmas ?❤️This was a surprise for my love, because she is in hospital. Järjestin rakkaalleni yllätyksen, kun hän on sairaalassa. Una pequeña sorpresa para mi esposa, ya que esta en el hospital esperando la llegada de nuestra pequeña princesa y hay complicaciones ya que quiere nacer antes de tiempo. Asi que decidi darle esta sorpresa con todo el amor que tengo por ella. Suzu Suomento-Conde

Julkaissut Andress Conde-Suomento 19. joulukuuta 2015

Katso video tästä.