Tarzan palaa valkokankaalle – tältä Apinain kuningas näyttää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edgar Rice Burroughsin luoma Tarzan on seikkaillut kirjojen lisäksi sadoissa elokuva ja tv-versioissa. Vuonna 2016 ensi-iltansa saa jälleen uusi tulkinta vanhasta tarinasta, tällä kertaa ohjaajanaan Harry Potter ja kuoleman varjelukset -elokuvista vastannut David Yates.

The Legend of Tarzan -elokuvan trailer on nyt nähtävillä Youtubessa. Elokuvan pääroolissa on True Blood -sarjasta tuttu ruotsalainen Alexander Skarsgård, jonka vatsalihaksia on vaikea olla noteeraamatta trailerissa. Mies treenasikin neljän kuukauden ajan ahkerasti tavoittaakseen roolihahmon kovan fyysisen kunnon.

Uuden Tarzan-seikkailun päärooleissa nähdään myös liuta muita tunnettuja nimiä, kuten Margot Robbie, Samuel L. Jackson ja Christoph Waltz. The Legend of Tarzan saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2016.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat