Tarzan palaa valkokankaalle – tältä Apinain kuningas näyttää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edgar Rice Burroughsin luoma Tarzan on seikkaillut kirjojen lisäksi sadoissa elokuva ja tv-versioissa. Vuonna 2016 ensi-iltansa saa jälleen uusi tulkinta vanhasta tarinasta, tällä kertaa ohjaajanaan Harry Potter ja kuoleman varjelukset -elokuvista vastannut David Yates.

The Legend of Tarzan -elokuvan trailer on nyt nähtävillä Youtubessa. Elokuvan pääroolissa on True Blood -sarjasta tuttu ruotsalainen Alexander Skarsgård, jonka vatsalihaksia on vaikea olla noteeraamatta trailerissa. Mies treenasikin neljän kuukauden ajan ahkerasti tavoittaakseen roolihahmon kovan fyysisen kunnon.

Uuden Tarzan-seikkailun päärooleissa nähdään myös liuta muita tunnettuja nimiä, kuten Margot Robbie, Samuel L. Jackson ja Christoph Waltz. The Legend of Tarzan saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2016.